vrijdag 5 november 2010

Award gekregen van Martina.


Heb deze keer een award gekregen van Martina. Bedankt Martina! Voel me steeds weer zeer vereerd als ik weer een award mag ontvangen.Ook bij deze award zitten een aantal opdrachten. Ben iemand die zich aan afspraken houd, ik zal het proberen.

Om de 5$ Digi’s With Attitude! Gift Certificate te krijgen moet je 3 dingen noemen die jou anders maken dan andere. En je moet hem doorgeven aan 5 andere bloggers. Als laatste zet je ook de award in de sidebar van je blog en linkt terug naar Digi’s With Attitude! Challenge Blog

Tja,wat maakt mij anders dan andere. Ben ik wel anders dan andere?
*Ik ben in de gelegenheid om leuke dingen te knutselen. Knutselen doe ik eigenlijk al heel lang. Een aantal jaren heb ik helemaal niets gedaan omdat ik veel trainde en aan jachtproeven mee deed met mijn labradors. Op dit moment staat dat op een laag pitje en sinds vorig jaar heb ik het knutselen weer op gepakt.Hiermee ben ik ook een andere weg ingeslagen "scrappen" en dit vind ik erg leuk om te doen.
*Om met Copic Markers te werken.Waar ik helemaal verslaafd aan ben en eigelijk véél meer mee zou willen werken (tijd,tijd).
*Dat ik aan veel dames op blogland om advies kan en mag vragen en dat ik deel uit mag maken van het DT team van Menscardsworld.

Nu mag ik deze award doorgeven aan vijf personen en dat is voor mij altijd het moeilijkst, ik gun het eigenlijk iedereen. Ik ga een keuze maken uit mijn volgers. De volgende keer zijn er weer andere aan de beurt.
Riet
Yvonne
Frea
Lenet
Arina

4 opmerkingen:

Karen zei

Hoi Anneke,

Gefeliciteerd met je award. Je hebt hem verdiend.
Fijn weekend,
Karen

Riet zei

Dank je wel Anneke voor de award.
Een hele eer dat je mij juist uitkies.

Liefs Riet.

Frea zei

Hihi, wat leuk Anneke, dank je wel dat je deze award aan mij doorgeeft. Ik voel me vereerd! IK ga 'm meteen op mijn blog zetten. Wel moeilijke vraag hoor, wat maakt je anders dan anderen....
Ik ga erover denken :)
Groetjes, Frea

Caroline zei

Hoi Anneke,

Gefeliciteerd met je Award!

Groetjes Caroline