vrijdag 3 juni 2011

Summer time is the best time....


Bij The Dutch Magnolia Chickies Challenge blog is de tweede challenge van start gegaan. Het thema is dit keer een  "zomerse creatie". Dat mag van alles zijn, kaart, doosje enz. Wel moet er een Tilda of een Edwin plaatje gebruikt worden.
Lijkt het je leuk om een keer mee te doen?  Je kunt je inzending tot en met 14 juni 22:00 plaatsen. Op 15 juni wordt de winnaar gekozen door een random generator. Er is weer een leuke prijs mee te winnen. Beschikbaar gesteld door Hobbiesjoppie.

The Dutch Magnolia Chickies blog is op zoek naar nieuw DT lid ,omdat Angelique heeft besloten om er mee te stoppen.
Dus wil je kans maken om DT LID te worden lees dan hier wat je er moet voor doen .
De Challenge's zouden eerst elke maand worden gehouden ,maar omdat we er een sponser bij hebben gaan we over op 2x per maand. De eerste op de 1ste van de maand ,en de 2de op de 15 de van de maand.
Onze tweede sponsor is Miekelotte.

Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van Jillibean soup. Heb deze paper pad gekocht bij Paper en Pictures in Doorn tijdens de Magnolia Event.
Het Tilda afdrukje heb ik gekregen van Cora. Het frame heb ik gemaakt met een shapeabilities "Fleur De Lis Motifis". Het lucht achtergrondje gemaakt met mijn airbrush en het plaatje ingekleurd met Copic markers. Toegevoegd echte schelpen.

Dan nog een kleine update wat Fleur betreft. Fleur is sinds woensdagavond aan de Prednison. Dit om haar  aan het eten te krijgen en dat ze zich toch even wat beter gaat voelen, want de andere medicatie slaat niet snel genoeg aan. We weten allemaal denk ik wel dat dit een paardemiddel is en Fleur heeft nu reuze honger, maar drinkt ook heel veel en is behoorlijk hyper. Vandaag in overleg met de internist hebben we besloten om haar nu de halve dossering te geven en dit middel zo snel mogelijk af te bouwen. De uitslagen van het lab zijn nog niet binnen. Hier  hadden ze een technische storing en het is niet zeker of ze er alles uit kunnen halen.

Bedankt voor al jullie reactie en jullie medeleven met Fleur. Jullie lieve reacties doen ons erg goed.

xxx Anneke.

21 opmerkingen:

Brendaxx zei

Wat een snoezig kaartje Anneke! Dat papiertje op de achtergrond is echt perfect voor deze challenge :)
Beterschap met Fleur!

Oeneke zei

Prachtig kaartje heb je weer gemaakt Anneke, idd lekker zomers

Irene zei

Wat een mooie kaart met vrolijke kleurtjes en geweldig leuk papier.......laat de zomer maar komen!!!
Ik hoop dat de halve dosis precies is wat Fleur nodig heeft om bij te komen van alle narigheid en weer lekker te eten!!!

Liefs, Irene

Jolanda Cuper zei

Ooh ik hoop echt voor je dat Fleur snel weer opknapt! Dan wordt net zo vrolijk, als de vrolijke en mooie kaart die je gemaakt hebt!
Sterkte Jolanda.

Kaatje zei

superleuk kaartje!!

Hopelijk gaat het gauw beter met Fleur!

groetjes,
Annika

Karen zei

Hoi Anneke,

Wat een bekend papiertje :-) Ik vind je kaart top. Ik wilde je net mailen over Fleur, maar heb het nu hier al gelezen. Dat hyper hoort erbij, maar als de dosering minder word, word dat ook minder. Een vriend van mij heeft het ook. :-(

Groetjes,
Karen

*mieke* zei

Wat een mooie kaart is het zeg! En wat een ontzettend gaaf papier heb je gebruikt! Ik hoop dat Fleur snel weer net zo vrolijk is als je kaartje
Groetjes Mieke

Unknown zei

Hallo Anneke, goed om te horen dat het wat beter met Fleur gaat. Je kaartje is weer prachtig. Ik lig er nog steeds uit, hopelijk heb ik morgen mijn eigen computer weer terug, nu is het maar behelpen. Deze gaat heel traag dus het bloggen kost me eeuwen. Groetjes, Frea

Aletta zei

Hallo Anneke,

Wat een heerlijke zomerse kaart heb je gemaakt.
en fijn dat het beter met Fleur gaat.

Fijn weekend

Groetjes Aletta

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een prachtig kaartje, zo zomers. Leuk papier heb je gebruikt.
Groetjes van Jacqueline

Yvonne Donders zei

Hoi Anneke,

Mooi kaartje voor de Challenge hoor! En wat een gedoe met Fleur zeg! Hopelijk gaat het snel weer beter met haar en voelt ze zich snel weer goed.

Liefs Yvonne

Els zei

Heel mooi kaartje en papier vind ik ook erg leuk gekozen. En voor Fleur hoop ik dat het elke dag wat beter met haar gaat. Beterschap. Groetjes Els

Maris zei

wat een lekker zomers kaartje heb je gemaakt en hoop dat Fleur een beetje beter weer is, ik ga onder mijn brievenbus liggen hoor hihi

Elly zei

Een echte zomerse kaart,maar erg mooi!
Het is altijd lastig om de juiste evenwicht te vinden,ik hoop dat het nu goed gaat!

Groetjes Elly

Liesbeth zei

Wat een mooi kaartje Anneke.
En veel sterkte en beterschap voor Fleur.
gr. Liesbeth

corryskaart zei

wat een zonnige kaart echt zomers!
groetjes...corry

Aleida zei

Mooi zomers kaartje! Jouw zomerwasje hangt al aan de waslijn te wapperen!
groetjes,

Riet zei

Prachtige kaart Anneke,leuke stempel,mooi ingekleurd.
En wat een mooi papier.

Liefs Riet.

miriam zei

Lekker vrolijk zomers kaartje anneke
Mooi papier ook


gr miriam

Marjan zei

Super! De zon spat eraf!

Groetjes, Marjan

Anette zei

We zijn weer terug van een zonovergoten kampeertripje. Je kaartje past daar perfect bij!! Heerlijk al dat zonnige geel. En wat leuk dat het zo lekker loopt met de chickies!
En ach die Fleur...we blijven duimen!