dinsdag 30 april 2013

Cards & Scrap # 165.Vandaag 30 april, onze laatste Koninginnedag.Vandaag ook weer een nieuwe uitdaging bij Cards & Scrap. De uitdaging hoe kan het ook anders is rood,wit,blauw, kraft en als optie een beetje oranje. Het mag met een koningklijktintje, maar hoeft niet.
De sponsor van deze week is Scala en stelt een hobbytijdschriftenpakket ter inspiratie beschikbaar voor de winnaar van deze uitdaging.


De sponsor van deze week is Scala en stelt een hobbytijdschriftenpakket ter inspiratie beschikbaar voor de winnaar van deze uitdaging.
Voor meer inspiratie, kijk dan wat voor prachtige creaties mijn DT collega's van Team Turkoois hebben gemaakt. Klik >> hier>>.

Wij hebben de vlag buiten hangen. We zijn niet echt koningsgezind, maar dit vind ik wel wat hebben. Ga dan straks ook voor de buis zitten.
Allemaal veel plezier vandaag en bedankt voor jullie super leuke reacties op mijn MO kaart.

xxx


2 opmerkingen:

Anneke zei

wow, ik vind hem schitterend en heel mooi ingekleurd meisje.
liefs An( neke )

Scraptastische hobby zei

Hallo Anneke, jij ook bedankt voor het uitkiezen van mijn winnende kaartje only cardstock. Tenminste ik denk dat je dat met het hele roze team doet? En dacht ik ga even bij je langs op je blog en ben erg verrast wat voor prachtige dingen jij maakt.
Ga je natuurlijk meteen volgen en je magnolia kaartje is heel lief!
Groetjes van Gerie