dinsdag 24 mei 2011

Congratulations en update Fleur.Gisteren is er weer een nieuwe challenge van start gegaan bij Girlscardsworld. Het is dit keer een sketch door mij gemaakt.
Bovenstaande kaart is mijn uitwerking als DT member.
Het papier is van Maja Design. De stempel is een digi van Karen's Doodles. Met dank aan Aletta, zij heeft deze voor mij besteld. Het kantje heb ik gekregen van Miriam en het hoekje heb ik gekocht bij Creashop Duymelot.

De andere DT leden hebben er ook weer heel wat moois van gemaakt. Neem gerust een kijkje op hun blogs. Wil je een keertje mee doen? Deze challenge loopt tot 6 juni.


En nu dan onze Fleur. Het blijkt dat Fleur heel erg ziek is. Gisteren van 11.30 uur tot 16.45 uur met haar bij de dierenklieniek geweest. Er is een echo van haar buik gemaakt, maar ze vonden dat het niet goed te zien was wat nu de kwaal kon zijn. Daarom hebben ze een scopie gedaan (van voren en van achteren). Nu blijkt en ik hoop dat ik het goed kan uitleggen, dat Fleur haar maag als het voedsel naar de darmen gaat niet goed sluit. Op het moment dat de scopie is gemaakt stond de maag ook helemaal open. Doordat soms de inhoud van de darmen terug komt in de maag heeft Fleur deze klachten. Haar maag en darmwand waren hobbelig en zeer geirriteerd. Er zijn hapjes uit haar maag en darmwand genomen om te onderzoeken en dit duurt een week voordat we de uitslag hebben. Fleur heeft nu 4 soorten medicijnen. Een gel om de maagwand glad te maken, iets tegen het maagzuur, een onstekkingsremmer en de 4e weet ik niet meer waar die voor dient. Ook is haar eiwitgehalte in het bloed veel te laag. Nu mag ze elke dag het wit van een ei hebben.
Al met al best zorgelijk dus en had het vrouwtje toch gelijk dat het niet goed was dat Fleur steeds diaree had of braakt. De laatse maanden heb ik steeds het gevoel gehad dat ik niet serieus werd genomen.Toen we op het punt stonden om naar huis te gaan zei de internist "Fleur is erg ziek".

Wat gisteren wel een goed bericht was, dat ik de candy bij Maris had gewonnen. Dat was een lichtpuntje in de duisternis. Bedankt Maris!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie lieve reactie op mijn vorig bericht. Het is heel fijn om te lezen dat er mensen zijn die met ons mee leven. Bedankt!

xxx Anneke.

19 opmerkingen:

Maris zei

nou je kaart is echt heel leuk, en tjee wat erg voor je hond Fleur, hoop het beste hoor, en de candy is je van harte gegunt , zeker nu xx

martina's kaartjes zei

een heel erg mooie kaart ! zeker top ! jammer te horen van Fleur dat ze zo ziek is, tja, het zijn net onze kindjes he ? veel sterkte en hopeljk heeft ze niet te veel pijn !
groetjes, martina
x

Els zei

De kaart is prachtig en ook de boekenwurm vind ik heel leuk. Gefeliciteerd met je prijs.
Hoop echt dat de medicijnen wat verlichting brengen voor Fleur. Sterkte ermee.

Elly zei

Hopelijk knapt ze van die medicijnen weer op,en dat ze weer door kan!
Je kaart is erg mooi,de kleuren bruin/blauw doen het goed en een prachtig stempeltje!

Groetjes Elly

hennie zei

Je kaart is erg leuk Anneke!
Maar wat een verdriet rondom Fleur. Ik wil je wel heel veel sterkte toewensen hoor.
Zondag voelde mijn rode kater Olivier zich een beetje ziek, hij had van het veldboeket gegeten, wat ik geplukt had, nou dan voel je jezelf zo machteloos.
Liefs hennie.

SandraW zei

Prachtige kaart!
En heel erg veel beterschap voor Fleur! Hopelijk valt het allemaal erg mee.

Groetjes, Sandra

Kristel zei

Jeetje meisss das niet niks! En helemaal om te horen dat je eerst niet serieus genomen werd! Ik hoop echt voor Fleur dat de medicijnen zijn werk gaan doen! Geef d'r maar een dikke knuf van mij!
Trouwens een schitterende kaart hoor!!
Groeten Kristel

M@rjan zei

Prachtige kaart naar je eigen schets! Mooi, dat ribachtergrondje erbij!

Bah, wat naar dat Fleur zo ziek is. Ik snap niet dat er niet geluisterd werd, iedereen weet toch dat diarree en braken tekenen zijn dat er iets mis is? Dat snap je toch niet??
Ik hoop echt voor jullie en haar dat de medicijnen werken en dat er verder iets aan gedaan kan worden. Sterkte!

Groetjes, Marjan

Sandra1968 zei

Je kaart is een beauty! Heel erg mooi en het blauw springt er goed uit.
En gefeliciteerd met je candy.

Wat verdrietig dat Fleur zo ziek is. Hopelijk vinden ze gauw wat er precies aan de hand is, zodat Fleur behandeld kan worden en ze gauw weer de "oude" is.
Sterkte.
Groetjes, Sandra

Marlies zei

Je heb t een prachtige kart gemaakt, super papier en een hele leuke afbeelding! Gefeliciteerd met je gewonnen candy.
Ik hoop dat de medicijnen voor Fleur zullen helpen en dat ze gauw weer de oude wordt. Sterkte ermee.
groetjes, Marlies

Oeneke zei

Een prachtig kaartje met een heel leuk stempeltje.

Vervelend dat Fleur zo ziek is, beterschap

Astrid zei

Heel veel sterkte met Fleur, Anneke. Hoop dat de medicijnen aanslaan en zijn werk gaan doen.
Je kaart is hartstikke mooi en gefeliciteerd met het winnen van de candy bij mijn zus.
Groetjes Astrid

Kaatje zei

gaaf kaartje en gefeliciteerd met je prijs!

Wat heftig zeg met Fleur! Hopelijk heeft ze baat bij de medicijnen! Sterkte ermee.

groetjes,
Annika

Frea zei

Hallo Anneke, wat een verhaal zeg. Ik hoop dat Fleur snel een beetje opknapt met die medicijnen en dat de uitslagen positief uitvallen. Wat een prachtig kaartje, hoe lukt het jou toch om zoveel te 'produceren'. Ik ben blij als 1 of 2 kaarten per week kan maken...
Groetjes, Frea

Jacqueline (Sjakkie) zei

Hoi Anneke, je kaartje is weer heel mooi! Ik heb het net gelezen van Fleur, wat sneu voor haar en jullie. Ik hoop dat ze weer gauw zal opknappen.
Liefs van Jacqueline

miriam zei

Schitterende kaart anneke ,maar dat had ik je al verteld.
En gefeliciteerd met je prijs .

gr miriam

Brenda zei

Je kaartje is weer prachtig en gefeliciteerd met je prijs:) Maar ik denk dat je het meest blij bent als Fleur weer helemaal de oude is. Sterkte!!

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Anneke.

Liefs Riet.

danielle zei

Hoi Anneke,

Eindelijk een reactie van mij, na het gedoe met blogland!
Prachtige kaart en wat een schatige nieuwe van Tilda. Ook gefeliciteerd met je prijs bij Maris, ik heb van haar al een geweldig mooi kaartje gekregen op mijn candy, erg leerzaam!
Veel beterschap voor Fleur, hoop dat zij gauw beter wordt, is altijd zo zielig met dieren...

Groetjes, Danielle