vrijdag 23 september 2011

Tag van Jolanda en belevenis van Fleur.

Deze Tag heb ik gekregen van Jolanda. Jolanda heel erg bedankt. Deze had ik nog nooit gehad en vind hem wel heel bijzonder. Ik laat jullie gelijk weten dat ik hem niet doorgeef , ik kan zo moeilijk kiezen want ik gun jullie deze award allemaal. Het is de bedoeling dat ik 10 dingen over mij zelf vertellen, ik ga mijn best doen.

1. Ben opgegroeid in Oost Groningen, maar woon al 20 jaar als Groninger in het mooie Drenthe.

2. Vraag mij heel vaak af van wie ik mijn creativiteit heb. Waarschijnlijk van mijn Oma de moeder van mijn moeder.

3. Na de middelbare school had ik heel graag kapster of schoonheidspecialiste willen worden, maar Anneke in die tijd een beetje dwars had een baantje voor de zaterdag bij de supermarkt en is daar blijven hangen omdat geld wel heel mooi was. Nu spijt als haren op mijn hoofd! Daar mijn man ontmoet en later samen in de supermarkt wereld verder gegaan. Nu hebben we al 20 jaar een supermarkt in Zuidlaren.

4. Ben dol op mijn twee labradors Fleur en Joyce. Doe leuke speur en zoek oefeningen in het bos of veld met ze, maar helaas door Fleur haar ziek zijn komt daar niet veel meer van.

5. Mijn andere hobby's zijn fotograferen en lezen. Ben niet echt een tv mens. Kan mij niet echt voor een flim zetten. Wel voor bv. een serie. Van lezen komt nu ook niet echt veel meer van door mijn hobby.

6. Nu ga ik jullie een slechte eigenschap van mij zelf vertellen ...... Ben verslaafd aan drop! In het weekend gun ik mij zelf een zak drop en die heb ik in NoTime op. Met name zachte zoete drop en schoolkrijtjes vind ik heerlijk.

7. Shoppen doe ik ook graag met name kleding.  Ook ga ik graag naar hobby beurzen. Vind het altijd leuk om daar mensen te ontmoeten die net zo gek van deze hobby zijn als ik.

8. Het inkleuren van afdrukje is toch wel wat ik het leukst vind. Daar ga ik mij ook het meeste op toeleggen.

9. Vind het ook heel leuk om gezellig met een groepje dames bij mij thuis te knutsellen.

10. Vind het heel erg leuk en een enorme eer dat ik deel mag uitmaken van drie DT teams. Van Karen's Doodles nl., Dutch Magnolia Chickies en Scrapbookzolder.Fleur is gisteravond in het donker aangevallen door een loslopende hond . Die zijn baas vond het schijnbaar niet nodig om de hond aan te lijnen. Waardoor Fleur de dupe is geworden. Mijn man was Fleur aan het uitalten en kwam helemaal boos en met een hond in shock thuis. Ik ben naar de mensen van de hond gegaan en heb hun verteld wat er met Fleur aan de hand is en ook wat Fleur al door gemaakt heeft (haar ziekte). Door de Prednison krijgt zij op korte termijn geen haargroei op deze kale plekken.
Vragen ze ook nog wat wilt u wat we doen. HOND AANGELIJND UITLATEN IN HET DONKER A.U.B.

Des te meer ik hiet over nadenk des te bozer wordt ik. Heb het gevoel dat hun vinden dat zij slachtoffer zijn in plaats van Fleur. Vanmiddag naar de dierenarts om de wond te laten zien. Waarschijnlijk krijgt Fleur antibiotica.

Vandaag maak ik de winnaar bekend van het vrijkaartje voor Hardenberg, maat ik moet even wachten op de andere dames die ook een kaartje verloten.

xxx

11 opmerkingen:

Elly zei

Goh,wat vervelend allemaal,Anneke en wat een schrik!Aangevallen door een hond,dat kan toch niet....ik denk dat ik aangifte ging doen!Ze mogen hun hond niet los laten lopen,kan ook een kind aanvallen!
Die arme Fleur,ze krijgt al zoveel voor haar kiezen!
Ik wens jullie veel sterkte.

Groetjes Elly
Het was leuk om iets over jezelf te lezen!

Maris zei

gefeliciteerd met je award, en ach arme fleur,wat een naar beest die andere hond zeg, grrrrr knuff voor fleur xx

Jolanda Cuper zei

Jou eerste verhaal is erg leuk om te lezen! Jou tweede verhaal vind ik diep treurig! Sorry en een bloemetje is wel het minste in mijn optiek. En ja als het goed is ben je ook verzekerd en betaal je de rekening van de dierenarts! Het naar mijn gevoel af en toe steeds gekker op deze aardbol!
Groetjes Jolanda.

corryskaart zei

hoi anneke
leuk om te lezen wat iemand zo al doet in zijn leven en zeer triest van fleur en die vent moet zijn ogen uit de kop schamen,zo een weerloos beest,dus kan mij heel goed voorstellen dat je zo boos bent,veel sterkte en een extra knuffel voor fleur!
groetjes van corry

Marjan zei

Leuke weetjes van jou en ja... een schandaal van Fleur. Die mensen zouden de rekening moeten betalen van de dierenarts!

Groetjes, Marjan

*mieke* zei

WAT??? Verslaafd aan dop? Ga je schamen Anneke..haha! Nee hoor meid, leuke om zo eens iets meer over je te lezen. Wat vervelend dat Fleur zo is toegetakeld door die hond! Ik hoop dat ze de schrik snel een beetje te boven is...
Groetjes Mieke

Els zei

O nee he niet weer met Fleur en ze is al zo ziek geweest en nu weer dit.
Ik kan me goed voorstellen dat je heel erg boos bent op het baasje van die andere hond. Echt heel naar voor Fleur en voor jullie en die basje van de andere hond moet de rekeining maar betalen.
Sterkte ermee en groetjes van Els

sarams1987a zei

proficiat met jullie award

sarams1987a zei

hoe is het nu met jullie hond ?

kan geloven dat je kwaad bent, niemand zou dit willen meemaken

arjette zei

Wat leuk om zo wat meer over je te lezen, gefeliciteerd met je tag!!!
En wat een akelig verhaal over je hond... wat een akelige baas is die andere vent zeg, ik zou ook in ieder geval informeren of je aangifte kán doen, dan kan je in ieder geval de dierenarts kosten bij die akelige vent neerleggen.. sterkte ermee!!!

gr. arjette.

Tineke's hobby zei

Wat een vervelende honden eigenaar sommigen snappen echt niet hoe het hoort ik hoop dat jullie hond er snel weer overheen is.Als die hond het vaker zomaar doet zou ik hem aangeven
Gefeliciteerd met je award en weer leuk om wat meer over je te lezen
Groetjes Tineke