woensdag 19 december 2012

Met spoed gevraagd....
Wij zijn (met SPOED) op zoek naar nieuwe DT leden die ons "workshop team" per 1 februari 2013, eerder mag ook, willen komen versterken, die maximaal 1x per maand een workshop willen verzorgen of een techniek willen uitleggen d.m.v. foto's en duidelijke omschrijving aan de volgers van Elke Kaart Een Feestje.


Daarnaast mag je ook meedoen met onze wekelijkse uitdagingen (niet verplicht, wel leuk).


Wij zoeken mensen die enthousiast, creatief en betrokken willen zijn bij ons blog.

Eén van de bijkomende taken is het achterlaten van een reactie bij de deelnemers, aan de jou toegewezen nummers en ook om een kaartje maken met "de spreuk van de week", deze wordt door alle DT-leden om de beurt gemaakt.

Natuurlijk moet je een eigen blog hebben en naast je berichtje over de workshop elke dinsdag een berichtje willen plaatsen over onze wekelijkse uitdaging op je eigen blog.

Verder zou het fijn zijn als je leuke en originele ideeën hebt en met ons mee wilt denken om dit blog elke dag tot een FEESTJE te maken.

Heb JIJ zin om ons team te komen versterken, link dan je mooiste "workshop" creatie (hoeft niet nieuw te zijn) bij Inlinkz en dan komen wij graag een kijkje nemen op je blog.

Deze DT-call loopt tot en met 31 januari 2013.

Heb je nog een vraag of een opmerking dan mag je ons altijd mailen.

De mailadressen kan je vinden links in de sitebalk.

Of weet jij iemand in je omgeving die dit graag zou willen doen, dan zouden wij het heel fijn vinden dat je haar of hem van onze dt-call op de hoogte stelt.

We zijn een enthousiast en gezellig team en zien graag vele aanmeldingen tegemoet zodat we ons blog ook in 2013 elke dag een feestje blijft.

Groetjes Tinie & Aletta


Geen opmerkingen: