zondag 15 november 2015

Windsor & Newton Brushmarker uitgeprobeerd.

Goedemorgen allemaal,
Hier in het noorden waait en regent het op dit moment behoorlijk,.....brrrrr.

Van Jeroen van Scrapbookzolder kreeg ik de vraag of ik een nieuwe marker uit wilde proberen. Natuurlijk wilde ik dat doen :).
Bij scrapbookzolder hebben ze een nieuwe marker in de collectie nl. de Windsor & Newton Brushmarker. Dit is een marker op alcohol bassis en er zijn op dit moment 72 kleuren van.
Om alles te bekijken hebben ze ook een nieuwe website, klik hier.


Zoals jullie weten kleur ik altijd met Copic Markers (ook op alcohol bassis) , om dan een andere soort marker uit te proberen, ja dan kan ik best kritisch zijn.......:).
Ik moet eerlijk bekennen het viel niet tegen. De Brushmaker heeft een wat fijner penseelpunt waarmee je heel goed kleine delen kan inkleuren. Dat vind ik een pluspunt van de Brushmarker.

Ik heb dan ook twee voorbeelden gemaakt met veel kleine delen.Omdat ik een proefpakket heb gekregen waar niet alle op één volgende kleuren in zaten moest ik mijn creativiteit zijn gang laten gaan. Het zijn waarschijnlijk niet de kleuren die bij de bloem horen, maar het ging mij in eerste instantie er om dat ik kon zien en voelen hoe de marker kleurde en hoe de overloop zal zijn. Dat heeft de Brushmarker wat mij betreft prima doorstaan.
De bloemen op zich zijn allemaal gekleurd met de Brushmarker. Het blad, kan en schaduw met copic markers.

De brushmarker is een wat goedkopere marker ook op alcohol bassis en ook nog eens met een fijnere punt voor kleine deeltjes, ik vond hem prima kleuren! En dat zegt iemand die copic verslaafd is :). Dat wil heel wat zeggen, toch.

Voor meer inlichtingen kijk op de nieuwe site https://www.winsornewtonmarkers.nl/ of mail naar Jeroen en Claudia.

Bedankt Jeroen en Claudia dat ik de markers voor jullie mocht uitproberen! Heb het met veel plezier gedaan.

Allemaal een fijne zondag!

Groetjes Anneke.

6 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Ik had nog nooit van deze markers gehoord maar met inmiddels een flinke collectie copics denk ik niet dat ik snel over zal stappen. Je hebt er in ieder geval wel twee prachtige kaarten mee gemaakt. Vooral het froezelrandje bij de eerste kaart vind ik geniaal bedacht! Die ga ik onthouden!!

Marjan Küppers zei

Wat een prachtige kaarten met de nieuwe markers! Je hebt er heel mooi kleurwerk mee gemaakt en wat een aparte kaartjes met het kniprandje en de tweede met de afbeelding in lagen opgebouwd. Een goede review ook.

rian zei

wat leuk dat je dat mocht proberen de kaarten zijn erg leuk
groetjes rian

!neke zei

Mooie kaarten met deze markers !
De tweede helemaal super !

Wil Frutsel zei

Dat is je goed gelukt Anneke, alle 2 de kaartjes zijn prachtig!!
xx Wilma

Els zei

Deze kaartjes heb ik gemist en ze zijn erg leuk geworden met deze markers. Dit zijn pracht kaartjes met deze mooie kleuren.
Groetjes, Els