vrijdag 19 augustus 2011

Dagje beurs.

Zoals jullie al mijn blog  hebben gelezen was het gisteren mijn debuut op de beurs. Samen met Claudia (van Scapbookzolder) en Anette togen wij gisteren vroeg in de ochtend naar Zwolle. We hebben een ontzettende leuk dag gehad! Veel aardige mensen ontmoet. Wat ik ook héél leuk vond om een aantal volgers van mijn blog nu in het echie te ontmoeten.
Jolanda, Jolanda uit Appingedam haar dochter, Gea en Mieke hebben bij Anette de Make & Take gedaan. Dames leuk om kennis met jullie gemaakt te hebben!!!
Irene moest wachten op Mieke en Anette heeft haar toen maar even aan het werk gezet, zij mocht de vlinders op mica stempelen. Kon ze ook lekker even zitten. Naar een beurs gaan was wel heel vermoeiend vond ze, maar ze had het voor geen goud willen missen. Kan ik helemaal begrijpen , Irene. Door de drukte bij onze stand heb ik niet echt een rondje beurs kunnen doen en dat is heel goed voor mijn beurs geweest ;lol)))

Op de foto zien jullie mijn persoontje in het midden. Ja, Anette moest haar neus poederen en moest ik de Make & Take overnemen,  links Gea en rechts Jolanda (Appingedam) haar dochter. Na de Make & Take was ze hele maar weg van het poetsen met inkt!

Al met al een zéér geslaagde dag, had het niet willen missen!!
Misschien hebben er wel meer dames mij herkent. Sorry, dat ik jullie niet herkent heb.

xxx

11 opmerkingen:

Irene zei

Het was echt een super gezellige maar ook super vermoeiende dag en ik was heel blij om het laatste uurtje even lekker uit te mogen puffen bij jullie!! Wel lachen dat de mensen toen met vragen en portemonnees voor mijn neus stonden omdat ze dachten dat ik bij de kraam hoorde!!!
Voor Claudia en Anette hoop ik dat het vandaag weer net zo druk zal zijn. Helaas heb ik een aantal "blogvriendinnen" helemaal gemist maar ja, er was zoooo veel te zien/te koop/te doen, volgende keer beter hoop ik.

Goed weekend, liefs Irene

Aletta zei

Hoi Anneke,

Nou dat ziet er gezellig uit.

Groetjes Aletta

Els zei

Geweldig om zo'n opwekkend 'beursbericht' te lezen. Super dat je/jullie een leuke dag hebben gehad en voor herhaling vatbaar dus.
Geniet nog lekker na en groetjes van Els

Jolanda Cuper zei

Geweldige foto! Grappig dat ik toen net tegenover je zat. Ik heb genoten en het een heerlijk rustpauze gevonden.
Bedankt voor de gezelligheid.
Groetjes Jolanda.

miriam zei

leuke foto anneke fijn dat het je zo goed bevallen is
gr miriam

Tinie zei

Wat fijn dat je zo’n leuke dag hebt gehad!! Leuk om je op de foto te zien, toch weer anders dan je profielfoto.....
groetjes Tinie

Marjan zei

Leuk zeg, je hebt het op de foto ook duidelijk naar je zin!

Groetjes, Marjan

Irene zei

Ik vond het op de beurs erg leuk! Ik vond het workshopje ook leuk en heb veel geleerd ;-)
Neem je ook een kijkje op mijn blog??

Groetjes, Irene

Elly zei

Dat ziet er gezellig uit!
Wij zijn vrijdag geweest,even bij de dames langs geweest om te bedanken voor het vrijkaartje!Het was vrijdag helemaal niet druk,we hadden alle ruimte en alle mogelijkheid om iets leuks te scoren!

Groetjee Elly

Mandy's Magnolia cards zei

Bedankt voor je reactie maar ik bedoelde de achtergrond op je blog.
groetjes, Mandy

Gea zei

Haha! Leuke foto :)
Ik ben weer terug van onze (computerloze, maar daarom ook lekker rustige!) vakantie en zal deze week mijn gemaakte tag op mijn blog zetten.
Het was leuk he op de beurs.
Groeten Gea