vrijdag 27 januari 2012

Ziekenhuis.

Hallo dames,
Ben net gebeld door het ziekenhuis dat mijn operatie niet door kan gaan en dat ik een week later 9 februari geopereerd ga worden.
Ik kan jullie wel vertellen dat dit een behoorlijke domper is, want je leeft er naar toe en dan duurt het nog een week langer. Ben hier thuis en in de winkel al allerlei dingen aan het voorbereiden. Voor het ziekenhuis is het ook vervelend om zulke dingen te melden, maar daarom blijft het wel een domper ;)

Ik wil jullie heel erg bedanken voor jullie lieve reacties op ziekenhuisopname en voor al die leuke sterkte kaarten die ik heb gekregen. Fijn om te weten dat er met mij meegeleefd wordt. Super!

xxx

15 opmerkingen:

Jane Hermsen zei

Hoi Anneke, bah dat is vervelend! je stelt je er helemaal op in en dan wordt het veranderd! Nou sterkte hoor.

groetjes jane

Maris zei

hee wat naar nou, houd moed hoor ,heel veel liefs en sterkte xx

Sandra zei

dat is zeker een domper, maar ja anneke rustig aan maar en blij f het hoofd koel houden joh. heel veel sterkte
gr sandra

Liesbeth zei

Dat zijn geen telefoontjes waar je blij van wordt, maar ik zou zeggen "hou de moed erin hoor"lekker feubelen dan maar als afleiding?
gr. Liesbeth

Jeannette zei

balen Anneke, ik kan me voorstellen dat het tegenvalt net nu je erop ingesteld bent, nu heb je nog een weekje ekstra tijd om dingen te doen waar je misschien geen tijd voor had? groetje en sterkte met de wachttijd, Jeannette

Ankie vd Polder zei

Ha Anneke dat is inderdaad balen. Ik heb dat ook een keer meegemaakt. Nu moet je dus nog een weekje langer er tegen aanhikken zoals ze dat nomen. Bah, niet leuk zeker niet voor jou het brengt toch altijd een bepaalde spanning mee. Sterkte meid en ik hoop dat het volgende keer wel gewoon door gaat. (Meestal bellen ze geen tweede keer af hoor ze weten echt wel wat een impact zo'n uitstel heeft) Groetjes en ondanks alles een fijn weekend, Ankie

Els zei

O nee he, dit is echt heel vervelend dat je pas de negende geopereerd gaat worden. Je bent er zo op voorbereid en dan gaat het niet door. Nog een week langer er tegen aan hikken. Heel veel sterkte en knuf van Els

Hetty zei

Vervelend dat je dan nog een week moet wachten. Sterkte in ieder geval!

corry'kaart zei

hoi anneke
nou dit is echt vervelend want je stelt je helemaal op voor de datum en dan weer een week stressen,maar heel veel sterkte voor wat er komen gaat!
groetjes van corry

Elise zei

Hoi Anneke, wat vervelend dat het nog een week uitgesteld wordt. Hopelijk gaat het dan wel door. Sterkte met de operatie en beterschap erna. Hopelijk knap je snel weer op en zie ik je eind maart in goede gezondheid tijdens de certificering die ik ga doen bij jou en Nicole.
Fijn weekend.
Groetjes Elise

Elly zei

Ach ja,dat gebeurd zomaar....verschrikkelijk je bent er zelf zo van uit gegaan dat het zal gebeuren en alles voorbereid.....en nu kun je nog een week wachten,oeff!

Sterkte Elly

M@rjan zei

Waardeloos zeg! Gelukkig is een week zo voorbij, maar toch... als je wacht duurt het langer.

Groetjes, Marjan

martina's kaartjes zei

oeps, blijkbaar iets gemist.... ik leef wel met je mee, dat de opname niet doorgaat, want je stelt je er helemaal op in en dan gaat het niet door... dat is niet zo prettig natuurlijk !
veel moed
grtjs, martina
x

stempelfreaks zei

Bah dat valt zeker tegen voor je. Nu zit je er weer een aantal dagen meer tegenaan te hikken. Sterkte.
Groetjes Astrid & Larissa

Miranda de Groot zei

Wat vervelend. Gelukkig hoef je nu niet zo lang te wachten. Sterkte.
Groetjes Miranda